Selecteer met
[ Shift ] + [ ] / [ ]
Het wisselvenster verschijnt in het midden van het scherm en toont iconen van alle openstaande programma's. De vormgeving verschilt per versie van Windows.
homesneltoetsentraining sneltoetsenebookcontact
Met sneltoetsen werk je efficiënter en prettiger, beheers je programma's beter en voorkom je RSI klachten. Tijdens de training Slimmer met sneltoetsen van Mantrix ontdek je een nieuwe manier van werken waarvan je iedere dag profiteert.

"Waarom weet ik dit nu pas?" is een vaste reactie bij de training Slimmer met sneltoetsen.  Deelnemers zijn enorm verbaasd over de mogelijkheden van sneltoetsen en vooral erg enthousiast: je ontdekt hoe je de meeste handelingen verricht met een aantal eenvoudige basisprincipes, die in de meeste programma's toepasbaar zijn. Een echte eye opener! 

Opbouw en resultaat

De training duurt vier uur en is zeer praktijkgericht. Er zijn maximaal tien deelnemers, zodat er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht. Na de training heb je:

•  Kennis van sneltoetsen in Word, Excel, Outlook en andere programma's;
•  Inzicht in de basisprincipes achter sneltoetsen;
•  Beheers je veel voorkomende computerhandelingen, die je direct kunt toepassen. 

In-company

Mantrix organiseert in-company trainingen op locatie. Je volgt de training met collega's en de inhoud van de training wordt toegespitst op je eigen situatie.
 
Maximaal 10 deelnemers.
De training duurt 4 uur.
Kosten: € 960 per groep + € 12,95 materiaal per deelnemer (excl. btw).

Als sinds 2006 organiseert Mantrix de training Slimmer met sneltoetsen op basis van een unieke leermethode. Dankzij Mantrix hebben duizenden mensen kennis gemaakt met de voordelen van sneltoetsen. 

Neem voor meer informatie contact op met Mantrix.

Telefoon: 06 242 69 514  |  Email: info@mantrix.nl  |  Contactformulier

 

Referenties

Ik vond het superleuk, ik ga het aan iedereen aanbevelen, ik wil zelf nog wel een keer!
B. Wennekes – HR Rotterdam

Persoonlijk heb ik de laaste tijd pijn aan mijn pols en ik ben niet meer jong (64 jaar) en ik las ook dat goed voor je hersenen is als je echt met de linker hand (in mijn geval) ook leer te werken (ik doe ALLES met de muis), dus die training was voor mijn heel goed.
I. Campos da Campos

Prima training. Instructeur geeft duidelijk en op een prettige manier kennis door.
N. van Heusden

veel opgestoken van de cursus en ga dit in de praktijk ook echt gebruiken en het is ook goed voor RSI, dat je dus je hand niet overbelast met de muis.
A. Samson

Aanrader! Gewoon doen, hoe eerder, hoe beter. Eigenlijk had ik deze cursus 5 jaar geleden moeten volgen. Als iedereen in het begin van zijn/haar werkende leven goed met sneltoetsen zou leren omgaan, zou dat de efficiëntie enorm verbeteren.
P. Vissers - SNS REAAL

Zeer leuke cursus, veel tips en nieuwe ontdekkingen. Niet alleen voor in het werk toepasbaar maar ook privé.
B. Vasenna

Erg leuke, fijne, praktische training!
A. Vennik

Tijdens de training werd ingegaan op hoe je door middel van sneltoetsen snel en efficiënt door Windows en MS office pakketten kan navigeren. Ondanks dat er tijdens onze training veel mensen waren die van sneltoetsen al gebruik maken, heeft iedereen nieuwe technieken geleerd die op dagelijkse basis in de praktijk kunnen worden gebruikt.
B. Snijders - SNS Reaal

Deze training helpt je goed op weg om sneller en minder met je muis te werken. De uitleg is duidelijk en er is tijd genoeg voor vragen.
N. Lagrand – Gemeente Amsterdam

Een leuke cursus die ruimschoots aan de verwachtingen voldeed. Daarnaast een docent die het erg leuk deed wat voor mij persoonlijk altijd een cursus maakt of kraakt.
H. Kriek – Erasmus MC

Deze cursus zou iedereen een keer moeten volgen! Ik gebruik de muis zeker de helft minder dus geen last meer van mijn pols/hand.
M. Sonderen – Hoge School Rotterdam

Gewoon super, zeker wanneer je problemen hebt door het vele werken met de muis!! S. van Dalen - Rotterdam Business School

Een zeer interessante training. Verrassend veel mogelijkheden en de docent heeft ons de hele training weten te boeien.
N. Umarella

Voor mij heeft het gebruik van sneltoetsen verrassend snel tot vermindering van reeds lang sluimerende RSI-klachten geleid. Wat mijn fysiotherapeut niet voor elkaar kreeg lukt met sneltoetsen wel :-)Ik ben er bijzonder blij mee!
Marlie Hillekens - Intellimagic

Door het systeem van snel- en navigatietoetsen inzichtelijk te hebben is het eigenlijk heel simpel om de muis de muis te laten en het toetsenbord het werk te laten doen! Een aanrader deze training.
Ingrid Kautz - Riagg Rijnmond

Probeerde al een poosje met sneltoetsen te gaan werken, maar wist eigenlijk niet goed hoe dat aan te pakken. Deze training maakt je ervan bewust, dat er legio mogelijke sneltoetsen in bijna alle programma's.
Marijke van Loon - Philips Research

Het werkt! De volgende stap is het ook echt doen, vandaar dat ik mijn muis heb verstopt... Brigitte Brink - How2bOrganized

Vond dat deze cursus goed en enthousiast gegeven werd. Ben er nu een paar dagen mee aan de slag en merk al verschil.
Barend Hemmes - MN Services

Vooral voor mijn lijf was dit een nuttige training. Muizen is een van de voornaamste oorzaken van CANS, dacht ik. Dat het werk ook nog eens vlotter/makkelijker verloopt staat op een goede 2e plek.
B. Schoppenhouwer - Gemeente Amsterdam

Prima training: kort en zeer krachtig.
Annemiek Tichgelaar - Top Orde

Erg gedreven docent die er werkelijk alles van weet. Leuk!
Astrid Ridderbos - SKB

Meer referentiess

Sneltoetsen.com werkt voor

Privacyvacy  -  © Sneltoetsen.com

sneltoetsen
Windows keyboard shortcuts
Outlook keyboard shortcuts
Word keyboard shortcuts
Excel keyboard shortcuts
PowerPoint sneltoetsen
Internet Explorer sneltoetsen


Mozilla Firefox sneltoetsen
Google Chrome sneltoetsen
Windows Live sneltoetsen
Adobe Photoshop sneltoetsen
Adobe Reader sneltoetsen
Deze website biedt uitgebreide overzichten van sneltoetsen voor Microsoft Windows, Microsoft Office (Word, Excel, Outlook and PowerPoint), Adobe Photoshop, Acrobat Reader and  internet browsers (Internet Explorer, Mozila Firefox en Google Chrome).